AbacusWEBÍV 4.0

Egy szoftver, amely teljes egészében lefedi a munkaidő­gazdál­kodás folyamatát

Az Abacus WebÍv jelentősen egyszerűsíti a HR számára a munkaidő-nyilvántartás és -tervezés feladatait, valamint az ezzel járó adminisztrációt

Az Abacus Webív egyszerűen kezeli a jelenléti adminisztrációt és a szabadságtervezést, megkönnyíti a beosztástervezők munkáját, miközben a jogszabályoknak való megfelelésről automatikusan gondoskodik.

A rendszerben minden szervezeti egységnek eltérő folyamati lefutása van, így a menedzsment számára átláthatóbb a munkaidő-gazdálkodás. Ugyanakkor az alkalmazottak egyszerűen, akár okostelefonjuk segítségével adminisztrálhatják jelenlétüket és szabadságaikat, és az egyedileg elszámolható juttatásokat is önkiszolgáló módon kezeli a rendszer.

A legfontosabb funkciók

Beosztástervezés

Az Abacus Webív munkaidőbeosztás-tervezője alkalmas korlátlan számú munkaidőterv összeállítására. Kiszámítja a pótlékokat, kezeli a munkaközi szüneteket, lehetőséget ad a sablon munkarendek munkavállalói csoportokhoz történő rendeléséhez, és az 5/2-es naptártól eltérő műszakok kezelését is lehetővé teszi.

Jelenlétkezelés

A modul bármilyen asztali gépen vagy okoseszközön keresztül biztosítja a munkavállalók számára az egyszerű jelenléti adminisztrációt. Bármilyen típusú napi, órás távolléteket kezel, biztosítja az egyéb pótlékok (utazási kilométerek, bérlet) rögzítését, és a rendszerből minden rögzített adat automatikusan átkerül a bérszámfejtésbe. Beléptető rendszerrel való összeköttetés esetében pedig a jelenléti ív automatikusan kerül kitöltése.

Szabadságkezelés

A funkció révén a teljes szabadigénylési és elfogadási folyamatot elektronikusan véghez vihetjük azonnali e-mail értesítésekkel. A vezető beosztásban dolgozók egyéni vagy csoportos szabadság-jóváhagyást is végezhetnek, míg a munkavállaló láthatja az éves szabadságait kimutatásokon, diagramokon keresztül.

Munkaügyi adminisztráció

A modul lehetőséget ad arra, hogy a munkavállalói adatok igény szerint legyenek paraméterezhetőek. A dolgozóhoz a munkaszerződésen kívül végtelen számú dokumentum rendelhető, amelyek a beléptetéséhez vagy kiléptetéséhez szükségesek. A Wordben készített dokumentumok sablonként kerülnek feltöltésre a rendszerbe, a dolgozóhoz rendelés esetén a rendszer automatikusan kitölti azokat a dolgozó adataival. Az alkalmazáshoz kapcsolt külső elektronikus aláírórendszer ezután hitelesíti és visszatárolja a dokumentumokat – nincs szükség nyomtatásra és fizikai tárolásra

Szeretné tudni, Önnek miben segíthet a Webív 4.0?

Kérje ingyenes szoftverbemutatónkat!


INGYENES BEMUTATÓ

Néhány tulajdonság, amely garantáltan megkönnyíti a munkaidő-nyilvántartás folyamatát

icon

Reszponzív felület

icon

Tömeges adatrögzítés

icon

Felületspecifikus keresések

icon

12 + 1 db dimenzió­jogosultság

icon

Munkaidő­keret-egyenleg elszámolása

avatar

Varga Andrea
HR menedzser, Victofon Kft.

Mindig naprakész és pontos adatok

“Az ügyviteli rendszer távoli elérésének köszönhetően a HR terület mindig naprakész és pontos adatokkal dolgozhat. A munkavégzés sokkal pontosabbá és gyorsabbá vált a humánügyviteli rendszer bevezetésének köszönhetően.”

Elégedett ügyfeleink, akik már mindennap a Webívet használják

A 3 legfontosabb érv a Webív mellett!

1.

Egyszerű integráció és egységes szabályrendszer

Az Abacus WebÍv könnyedén integrálható az Abacus Bérrel vagy más szoftverszállítók megoldásaival, így a HR-es és bérszámfejtő szakemberek közös és egységes szabályrendszerben dolgozhatnak.

2.

Az adminisztráció csökken, az adatbiztonság nő

A munkaidő-gazdálkodás és -tervezés teljesen az üzleti területre kerül, és nem igényel utólagos back-office visszaellenőrzéseket. Ezáltal csökken az adminisztráció és nő az adatbiztonság is egyben.

3.

A munkajogi szabályoknak megfelelő beosztásterveket készít

Nem szükséges jogszabályi tudás a beosztástervező használatához. Az alkalmazás támogatja a felhasználókat: a tervtől való eltérést rögzíti a rendszer és annak megfelelően állítja elő a jelenléti ívet.

Az Abacus Webívet kifejezetten ajánljuk az alábbi szektorokban tevékenykedő cégek számára


icon

Gyártás/termelés

icon

Munkaerő­kölcsönzés

icon

Autóipar

icon

FMCG

icon

Pénzügyi szektor

Kevesebb munka az adatokkal, több idő a munkatársakra

Az Abacus Webív leveszi a hátáról az adminisztráció okozta stresszt, és időt biztosít a fontosabb stratégiai feladatok elvégzéséhez.

Kérdése van?


Tegye fel munkatársunknak:

marketing@vtsoft.hu

Tudjon meg többet a Abacus WEBÍV rendszerről!


Kérjen ajánlatot az alábbi form segítségével.