Az Abacus rendszer kompetenciái

Egyszerűen integrálható bér és humánügyviteli rendszerek, a munkavállaló bejelentésétől a kilépésig.

ÁTTEKINTÉS

Az Abacus programcsalád

Az Abacus bér-, társadalombiztosítási és cafeteria-modul teljesen lefedi a bérügyviteli feladatokat, funkciókat, és biztosítja azok gyors, pontos, hatékony ellátását. Mindegyik modul használható önállóan – akár szóló PC-s verzióban –, vagy bármelyikkel együtt: ebben az esetben integrált használatról beszélünk.

A modulok minden szempontból korszerűek: szabványos Windows-környezetben működnek, integráltak, kapcsolódásuk megoldott a leggyakrabban alkalmazott vállalatirányítási rendszerekhez (SAP, Scala, Exact, Libra, Megatrend, Navision), valamint az ismert beléptetőrendszerekhez, és képesek a legnépszerűbb adatbázis-kezelőkkel - mint az Oracle, az MS SQL vagy a Sybase - működni.

custom-icon
Könnyen kezelhető

Felhasználóbarát, célszerű megoldásaik következtében a programok könnyen kezelhetők, használatuk gyorsan elsajátítható.

custom-icon
Rugalmas és naprakész

A megfelelő formátumban készít el minden elektronikusan benyújtható bevallást, jelentést és statisztikát.

custom-icon
Személyre szabható

A program fejlesztői a vállalati sajátosságokat beépítik, egyedi interfészeket vagy kiegészítő rendszereket csatolnak a standard elemekhez.

custom-icon
Könnyen integrálható

A programok listái, jelentései és riportjai minden ismertebb fájlformátumban menthetőek (Excel, HTML, dBase, text), így a nyert adatokkal - az általánosan használt Office-eszközök segítségével - tovább lehet dolgozni, grafikus megjelenítésük, publikálásuk egyszerű.

A VT-SOFT Abacus programcsalád moduljai megfelelnek a korszerű személyügyi munka elvárásainak: a szokásos munkaügyi funkciókon túl a szervezeti kompetenciarendszer kialakítását is támogatja.

Rugalmas és testre szabott bevezetés

Legyen szó a bérszámfejtő programról vagy bármely más modulról, a szoftver egyaránt alkalmas szóló PC-s vagy néhány useres, lokális hálózatban történő használatra, de akár kiterjedt, országos hálózatban is alkalmazható az interneten keresztül.

Az Abacus-modulok bevezetési sorrendje, ütemezése a felhasználó igényei, anyagi lehetőségei szerint rugalmasan alakítható. Így például egy néhány 10 fős dolgozói létszámmal kezdő új, zöldmezős beruházás esetében elegendő az Abacus bér-tb modul szóló PC-s verziójának bevezetése, minimális beruházással és költséggel. A termelés vagy szolgáltatás felfutása után a cég növekedésével párhuzamosan vezethetők be a bérprogram után az újabb modulok, bővíthető a dolgozói létszám, a felhasználószám, és változtatható az adatbázis-kezelő nagysága.

Jogos igény, hogy a bérhez és személyiségi jogokhoz kapcsolódó kényes adatok gondos kezelését az informatika is segítse.

  • ADATVÉDELEM
    többszintű adatvédelmet biztosítanak a felhasználók számára: egyik oldalról a naplózás segíti a végrehajtott tranzakciók, módosítások ellenőrzését, visszakeresését, más részről pedig a jogosultságok meghatározása.
  • JOGOSULTSÁGI RENDSZER
    a különböző modulokhoz, szervezeti egységekhez, menü- és almenüpontokhoz jogosultságok kapcsolhatók – írási, olvasási, tiltott -, a kiemelt munkakörök, dolgozók kezelése pedig külön is beállítható.

A VT-SOFT a felhasználók kívánságait tartja szem előtt

Többféle megoldást és finanszírozási konstrukciót kínál az Abacus rendszert bevezetni kívánóknak.

A rugalmas, moduláris bevezetés lehetősége mellett a vevők választhatják a szoftvercsomag megvásárlását vagy bérletét, szerződhetnek bérszámfejtési vagy komplex humánügyviteli outsourcingra, illetve alkalmazásszolgáltatás igénybevételével az Abacus programokat futtathatják a szolgáltató távoli gépén, interneten keresztüli eléréssel.

Abacus programcsalád