SaaS - Használja ki erőforrásainkat!

Zavartalan működést és modern adatvédelmet garantálunk.

ÁTTEKINTÉS

Gondolt-e már arra, hogy szoftverünket, megoldásainkat SaaS (Software as a Service) rendszerben használja?

A hagyományos, helyszíni applikációk gyakran szorítják a felhasználókat a „szoftverbirtoklás” és –kezelés erőforrás igényes korlátai közé, ugyanis üzemeltetésük jelentős idő- és költségráfordítást követelhet meg minden érintett részéről. A Vt-Soft megoldásai egységes, egyszerű és átfogó szoftverszolgáltatást képviselnek – megbízható szakértői támogatással.

A bérelhető szolgáltatás előnyei között említhető az egyszerű és gyors bevezetés, valamint a költségtakarékosság, hiszen nem igényel külön költséges IT beruházást. Emellett az üzemeltetés, továbbá a technikai háttér biztosítása is a mi feladatunk.

custom-icon
Rugalmas

Minden alkalmazásunk esetében elérhetők, amelyek vállalatmérettől függetlenül páratlan szabadságot kínálnak a szoftverelérés terén.

custom-icon
0/24

Folyamatos támogatást nyújtunk ügyfeleinknek rugalmas elérést biztosítva.

custom-icon
Egyedi

Rendszereink gyorsan és rugalmasan adaptálhatók a vállalaton belül felmerülő változó igényeknek megfelelően.

custom-icon
Biztonságos

Mivel az adatok a felhőben tárolódnak, nem veszhetnek el, még a felhasználó számítógépének vagy eszközének meghibásodása esetén sem.

A modern cégek hálózati rendszereiket és alkalmazásukat a felhőbe helyezik, a gyorsaság, a fokozott termelékenység és a költségcsökkentés ígérete érdekében.