Keresés
Close this search box.

Az Abacus TB program előnyeiről bővebben

Tartalomjegyzék

Az Abacus TB program egy komplex, jogszabály alapú – automatizált rendszert kínál a társadalombiztosítási ellátások elbírálására és számfejtésére. A manuális munka minimálisra csökkentésével és a kifizetőhelyek biztonságos működésével Ön optimalizálhatja a pénzügyi tervezést, illetve a munkaügyi adminisztratív folyamatok hatékonyságát és pontosságát.

Az alábbiakban egy részletes áttekintést adunk Önnek a program alkalmazásának kivételes előnyeiről:

  • Jogszabályok naprakész követése: folyamatosan frissül, hogy megfeleljen az aktuális jogszabályoknak, és megőrzi a jogszabályok változását is, így az aktuális és a korábban érvényes társadalombiztosítási jogszabályok figyelembevételével végzi az igények elbírálását, számfejtését és folyósítását.
  • Adatkezelés, nyomon követés és automatizált ügyintézés: tartalmazza a kötelező adatszolgáltatások nyomtatványait, elvégzi az egyéni igénylések és ellátások elbírálását és számfejtését.
  • 2023. július 1-jétől személyenkénti kifizetőhelyi adatszolgáltatást készít a Magyar Államkincstár részére.
  • Betegségi ellátások (táppénz, baleseti táppénz, gyermekápolási táppénz): több jogviszony esetén a program az ellátást a jogviszonyonként érvényes jogszabályoknak megfelelően bírálja el, és automatikusan ellenőrzi, hogy az igénylő jogosult-e még betegszabadságra, és ennek megfelelően készíti el a számfejtést.
  • Családtámogatási ellátások (csecsemőgondozási díj – CSED, gyermekgondozási díj – GYED): a rögzített adatok alapján megállapítja a jogosultságot, kiszámolja a folyósítás kezdetét, és havonta automatikusan generálja az ellátás összegét az igény lejártáig. Amennyiben az ellátás folyósításának feltételei, időtartama vagy mértéke időközben megváltoznak, akkor az az új adatok alapján az ellátás átszámolható.
  • Listák és előrejelzések: a szoftver segítségével elkészíthetőek az ellátásokkal és a TB-elszámolásokkal kapcsolatos, havonta kötelezően előírt és a feldolgozást segítő listák is (folyamatos keresőképtelenségek, baleseti ellátásban részesülők, ellátások-kifizetések jegyzéke, adatmegállító lap) A havi listák bármikor bármilyen időszakról lekérhetőek a számfejtett ellátásokról. Olyan listák készítését is lehetővé teszi, amelyek segítségével havonta – csoportosan lehet a tárgyhónapban befejeződött (folyamatos) igényeket lekérni. (CSED, GYED lejárati lista).
  • Áttekinthető, könnyen kezelhető, felhasználóbarát felület.
  • Teljes körű jogosultsági rendszer szabadon kialakítható menü rendszerrel.
  • Részletes riportok és elemzések: különféle riportokat és statisztikai elemzéseket készít, amelyek segíthetnek az adminisztratív folyamatok optimalizálásában.
  • Könnyen integrálható más vállalatirányítási rendszerekkel és adatbázisokkal.

Cégünk az adatok bizalmas kezelésével és garantált felelősséggel vállalja közép- és nagyvállalatok teljes vagy részleges TB számfejtési feladatainak teljes körű, szakszerű és rugalmas ellátását is. Amennyiben szeretné kipróbálni az Abacus TB programot, kérje díjmentes bemutatónkat, vagy keressen minket bizalommal!

Ingyenes bemutató igénylése

Nézze meg, hogyan működik az Abacus rendszere és győződjön meg Ön is képességeiről!

24 órán belül válaszolunk!

Név *
Email cím *
Telefonszám *
Választott DEMÓ alkalmazás *
Adatkezelés *

Ingyenes bemutató igénylése

Nézze meg, hogyan működik az Abacus rendszere és győződjön meg Ön is képességeiről!

24 órán belül válaszolunk!

Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatkezelés *

Megközelíthetőség

VT-SOFT iroda címe
1113 Budapest, Karolina út 65.

Tömegközlekedéssel
9-es vagy 109-es busszal a Kolosy térig, onnan az iroda 2 perc séta
19, 17 vagy 41-es villamossal a Kolosy térig, onnan 2 perc séta

Elérhetőségek
Telefon: +36 1 273 3838
E-mail: info@vtsoft.hu

Ajánlatkérés

Amennyiben konkrétan érdeklődik valamely alkalmazásunkkal kapcsolatban, várjuk jelentkezését!

Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatkezelés *