Keresés
Close this search box.

Új fejlesztések, komplex HR-rendszer és megújult frissítési tájékoztató

Tartalomjegyzék

Az elmúlt egy évben különösen nagy hangsúllyal bírt az állandóan változó jogszabályi környezet lekövetése és a változások gyakorlatba ültetése az Abacus programcsaládban. Mindemellett igyekeztünk ügyfeleinket széleskörűen tájékoztatni, hogy mindig hiteles információ birtokában, a lehető legpontosabban tudják elvégezni a bér és tb-számfejtést. A mindennapos feladatokon túl pedig a jövőbe mutató megoldásokat terveztük, melynek eredményeképpen szeretnénk hírt adni aktuális fejlesztéseinkről.

Hamarosan érkezik az Abacus munkaügyi moduljának pilot verziója

Az Abacus csapata hamarosan bemutatja új fejlesztését, az önkiszolgáló munkaügyi modult, mely lehetőséget ad a munkavállalók teljeskörű adatkezelésére a világ bármely pontjáról.

Az új munkavállalók felrögzítése, a munkavállalók adatainak napi karbantartása, a dokumentumok kezelése ezentúl könnyedén megoldható lesz akár a dolgozók bevonásával is: a rendszeren keresztül a munkavállalók nemcsak dokumentumaikat tölthetik fel, de változás esetén pár kattintással kérhetik adataik módosítását is. Az Abacus új munkaügyi modulja leegyszerűsíti és új szintre emeli az adminisztrációs folyamatokat, ezzel jelentősen megkönnyítve a HR munkáját.

Az új modul viszont csak az első egy nagyobb, átfogó HR rendszerben, melyben a munkavállalók toborzásától a teljesítményértékelésig innovatív megoldásokkal találkozhatnak majd partnereink. A fejlesztés további fázisairól folyamatosan tájékoztatjuk Önöket aktuális hírlevelünkben.

Abban az esetben, ha a cége már most komplex HR rendszerben gondolkozik, stratégiai partnerünkkel ez jelenleg is megvalósítható.

Referencia partnereink

Akik az Abacuson keresztül veszik igénybe a komplex megoldásokat kínáló HR-rendszerünket:

Amennyiben Ön is érdeklődik komplex megoldásaink iránt, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot részletes tájékoztatásért!

Megújult a frissítési tájékoztató

Az elmúlt év rengeteg kihívást tartogatott számunkra, partnereink részéről ennek következtében megnövekedett az igény a szakmai támogatásra. Annak érdekében, hogy a kéréseket a tőlünk megszokott minőségben szolgálhassuk ki, új munkatársak is csatlakoztak az Abacus csapatához.

A programfrissítéseket összegyűjtő tájékoztató szerkesztését új kolléganőnk vette át, aki nemcsak otthonosan mozog a tb- és bérügy területét érintő jogszabályok között, de széleskörű tapasztalata van a változások gyakorlatba ültetésében is. Mindemellett jól ismeri Abacus programot és az ügyféligényeket is, a programspecifikációkat ennek megfelelően koordinálja, összhangban a fejlesztői csapattal.

Bízunk benne, hogy munkájának eredménye ügyfeleink megelégedésére szolgál majd.

 

Borítókép: HeadwayUnsplash  

Ingyenes bemutató igénylése

Nézze meg, hogyan működik az Abacus rendszere és győződjön meg Ön is képességeiről!

24 órán belül válaszolunk!

Név *
Email cím *
Telefonszám *
Választott DEMÓ alkalmazás *
Adatkezelés *

Ingyenes bemutató igénylése

Nézze meg, hogyan működik az Abacus rendszere és győződjön meg Ön is képességeiről!

24 órán belül válaszolunk!

Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatkezelés *

Megközelíthetőség

VT-SOFT iroda címe
1113 Budapest, Karolina út 65.

Tömegközlekedéssel
9-es vagy 109-es busszal a Kolosy térig, onnan az iroda 2 perc séta
19, 17 vagy 41-es villamossal a Kolosy térig, onnan 2 perc séta

Elérhetőségek
Telefon: +36 1 273 3838
E-mail: info@vtsoft.hu

Ajánlatkérés

Amennyiben konkrétan érdeklődik valamely alkalmazásunkkal kapcsolatban, várjuk jelentkezését!

Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatkezelés *