Keresés
Close this search box.

Abacus Bér – korszerű és rugalmas bérprogram

Bérszámfejtő program

Tartalomjegyzék

Az Abacus Bér egy moduláris felépítésű, egyszerűen kezelhető, korszerű bérszámfejtő program, ami rendkívül gyors, rugalmas és pontos bérszámfejtést biztosít Önnek.

Teljes mértékben alkalmazkodik az aktuális jogszabályokhoz, és bármely ügyviteli rendszerhez könnyen hozzákapcsolható. Bérprogramunk több, a cégünk által fejlesztett modullal (TB, HR, Cafeteria és Munkaidő) integráltan – egységes humánügyviteli programrendszert alkotva – is használható.

Miért válassza az Abacus Bért?

Az Abacus Bér alkalmazásával Önnek többé nem kell lejárt határidőkkel vagy a szakemberek túlterheltségével szembesülnie, illetve a tartalmi adateltérésekből eredő hibák előfordulása is teljességgel kizárható.

Az Abacus Bér bérszámfejtő program előnyei:

 • Bérszámfejtés: adott munkavállalóra különböző jogcímeken és időpontokban, tetszőleges számú számfejtést lehet végezni, tárgyéven belül a korrekciós számfejtések száma sincs korlátozva. Az adatok évekre visszamenően visszakereshetőek, és elemezhetőek.
 • Rugalmas, felhasználóbarát felület: a külön fülön megjeleníthető ablakoknak köszönhetően folyamatos használatot biztosít, és valamennyi funkciója egy modulból elérhető (pl. jelentésprogram, adó- és járulékbevallási program).
 • Bérjegyzék összeállítása: a számfejtés eredményei az összes kötelező adattal összeállíthatóak (papíralapú vagy elektronikus) bérjegyzék formájában, és tömegesen nyomtathatóak, vagy menthetőek.
 • Átfogó jogosultsági rendszer: felhasználónként egyedi menürendszer és minden menüpontra funkcionális, külön beállítható jogok (pl. olvasási, írási jog), adhatóak.
 • Elemzés és jóváhagyás: az elvégzett bérszámfejtéseket át lehet tekinteni, majd egy kattintással jóvá lehet hagyni.
 • Számfejtés: a hóvégi számfejtés a felgyűjtött korrekciós tételekkel együtt automatikusan indítható.
 • Sablonok készítése az importáláshoz.
 • Rugalmasan paraméterezhető, egyénileg összeállítható lekérdezések.
 • Adatszolgáltatások: az összegyűjtött adatok nagy mennyiségben is azonnal felhasználhatóak a különböző elemzésekhez, nyomtatványokhoz.
 • Listák, kimutatások: a riportok menüpontban található funkciók segítségével a felhasználók a különböző berögzített, vagy leszámfejtett adatokat összegyűjthetik, nyomtathatják, illetve elektronikus formában is elmenthetik.
 • Pontos és naprakész szabadság-nyilvántartás.

INGYENES BEMUTATÓ IGÉNYLÉS

Bérszámfejtés outsourcing

Cégünk teljes körű, szakszerű bérszámfejtési szolgáltatást is biztosít ügyfeleinek, ami jelentős mértékben javítja a humán adminisztráció hatékonyságát, így hosszú távon komoly költségmegtakarítást is eredményezhet.

Mindez azt jelenti, hogy mi gondoskodunk a törvényi megfelelésről és a képzett szakemberekről, és felelősséget vállalunk az esetleges hibákért, illetve a nálunk tárolt munkavállalói és céges adatok bizalmas kezeléséért is.

Szolgáltatásunk magában foglalja a munkabérek, betegségi és anyasági ellátások elszámolását, a törvény által meghatározott levonások, letiltások kiszámítását, továbbá a hatósági és egyéb bevallások, adatszolgáltatások elkészítését és beküldését egyaránt.

Ha átlátható bérügyviteli rendszert vagy költséghatékony bérszámfejtés outsourcing szolgáltatást szeretne – forduljon hozzánk bizalommal, és egyeztessen velünk időpontot díjmentes konzultációra!

Ingyenes bemutató igénylése

Nézze meg, hogyan működik az Abacus rendszere és győződjön meg Ön is képességeiről!

24 órán belül válaszolunk!

Név *
Email cím *
Telefonszám *
Választott DEMÓ alkalmazás *
Adatkezelés *

Ingyenes bemutató igénylése

Nézze meg, hogyan működik az Abacus rendszere és győződjön meg Ön is képességeiről!

24 órán belül válaszolunk!

Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatkezelés *

Megközelíthetőség

VT-SOFT iroda címe
1113 Budapest, Karolina út 65.

Tömegközlekedéssel
9-es vagy 109-es busszal a Kolosy térig, onnan az iroda 2 perc séta
19, 17 vagy 41-es villamossal a Kolosy térig, onnan 2 perc séta

Elérhetőségek
Telefon: +36 1 273 3838
E-mail: info@vtsoft.hu

Ajánlatkérés

Amennyiben konkrétan érdeklődik valamely alkalmazásunkkal kapcsolatban, várjuk jelentkezését!

Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatkezelés *