Keresés
Close this search box.

HR outsourcing – érdemes profi csapatot megbíznia

HR outsourcing

Tartalomjegyzék

A különböző vállalati teendők kiszervezése egyre népszerűbb a hazai cégek körében, és nincs ez másként a HR-es feladatok esetében sem. Lássuk, mit érdemes tudni a HR outsourcingról, és milyen előnyei lehetnek!

Miért olyan népszerű a HR-es feladatok kiszervezése?

Rég elmúltak azok az idők, amikor minden vállalati munkavállalónak be kellett járni az irodába – és itt nem csupán az otthoni munkavégzés rohamos elterjedésére érdemes gondolni, hanem a különböző folyamatok kiszervezésére is. A trend a HR-es munkakört sem kerüli el, így Magyarországon is egyre több vállalat választja a profi, HR-feladatok elvégzésére szakosodott cégeket, nem is véletlenül. A feladatok kiszervezésével hatalmas erőforrások szabadíthatók fel a cégek számára, ráadásul így a HR-es teendők elvégzése is hatékonyabb, pontosabb és költségkímélőbb lehet.

Legyen szó a munkaszerződésekkel kapcsolatos munkák ellátásáról, munkavállalók be- és kiléptetésével kapcsolatos teendőkről, HR-nyilvántartásról, teljesítményadatokról vagy oktatási adatokról, a humánügyvitel kihelyezése növeli az eredményességet, emeli a humánadminisztráció színvonalát, csökkenti a hibalehetőséget és az anyagi kockázatot, valamint megkíméli a céget a HR-feladatokkal járó informatikai és infrastrukturális beszerzésektől.

Bármely kis- és középvállalkozás számára ajánlott

A HR outsourcing nem csupán nagyvállalatok, sokkal inkább kis- és középvállalkozások számára lehet praktikus, hiszen ezek azok a vállalkozások, amelyek számára nem minden esetben áll rendelkezésre elegendő erőforrás a HR-es folyamatok szakszerű elvégzésére. Lehetséges, hogy a vállalat mérete nem engedi meg egy teljes munkaidőben foglalkoztatott HR-es alkalmazását vagy éppen csupán bizonyos feladatok ellátására van szükség szakértői segítségre – a kiszervezés ideális megoldást jelenthet.

Milyen előnyökkel járhat a HR outsourcing?

  • A HR-es feladatok kiszervezése egyúttal azt is jelenti, hogy az adott vállalat jelentősen több energiát tud a valóban fontos feladatokra fordítani, így nagyobb mértékben koncentrálhat az alaptevékenységre és növelheti a cég teljesítményét, eredményességét.
  • A humánerőforrás-menedzsment komoly, hozzáértést kívánó munkakör, amely kifejezetten erre specializálódott szakember alkalmazását igényli. A humánadminisztráció kiszervezése lehetővé teszi, hogy a HR-es feladatok elvégzését a lehető legmagasabb színvonal jellemezze.
  • A HR-es munkák a szakértelem mellett nagy odafigyelést is igényelnek, így hibák is óhatatlanul előfordulhatnak. A HR outsourcing lehetővé teszi, hogy az esetleges hibák anyagi kockázata ne egyedül a vállalatot terhelje, így biztonságos megoldást jelent.
  • A humánerőforrás-menedzsment nem egy esetben igényelhet szoftveres és hardveres beruházást, amit egy kisebb vállalat nem mindig engedhet meg magának. A folyamatok kiszervezésével a beruházás költsége nem a vállalatot terheli, így a költséghatékonyság is garantált.

Szeretné Ön is profi HR-es csapattal segíteni vállalata működését? Esetleg bérszámfejtését és a cafeteria-rendszere adminisztrációját is kiszervezné? Válasszon minket, és kérjen cégére szabott árajánlatot!

Ingyenes bemutató igénylése

Nézze meg, hogyan működik az Abacus rendszere és győződjön meg Ön is képességeiről!

24 órán belül válaszolunk!

Név *
Email cím *
Telefonszám *
Választott DEMÓ alkalmazás *
Adatkezelés *

Ingyenes bemutató igénylése

Nézze meg, hogyan működik az Abacus rendszere és győződjön meg Ön is képességeiről!

24 órán belül válaszolunk!

Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatkezelés *

Megközelíthetőség

VT-SOFT iroda címe
1113 Budapest, Karolina út 65.

Tömegközlekedéssel
9-es vagy 109-es busszal a Kolosy térig, onnan az iroda 2 perc séta
19, 17 vagy 41-es villamossal a Kolosy térig, onnan 2 perc séta

Elérhetőségek
Telefon: +36 1 273 3838
E-mail: info@vtsoft.hu

Ajánlatkérés

Amennyiben konkrétan érdeklődik valamely alkalmazásunkkal kapcsolatban, várjuk jelentkezését!

Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatkezelés *